//

Het eerste zaadje van Dance Valley werd geplant in 1995. Gevoed met onvoorwaardelijke liefde voor elektronische muziek groeide hier het eerste grote outdoor dancefestival van Nederland uit. Een zomers debuut dat vooral aan elkaar hing van improvisatie, visie en muzikale pioniersgeest.

Een divers dancefestival onder de rook van Amsterdam op het mooist denkbare terrein. Het recreatiegebied Velsen Valley (de nieuwe naam van recreatiegebied Spaarnwoude die dit festival eert) oogt dan ook on-Nederlands met de talrijk aanwezige glooiingen en valleien. Een fantasievol amusementspark voor volwassenen die in het eerste weekend van augustus weer even kind kunnen zijn.

Anno 2011 is Dance Valley veel meer dan een optelsom van uiteenlopende dancestijlen. Het is een magische muzikale speeltuin in een betoverend landschap, waarbij de combinatie van elektronische muziek en prikkelend entertainment de dagelijkse sleur en verplichtingen doen vergeten. Een dagje Dance Valley betekent een half etmaal eindeloos genieten in een omgeving die synoniem is met vrijheid. In het surrealistische recreatiegebied Velsen Valley worden de zintuigen maximaal geprikkeld, en kan iedereen vooral zichzelf zijn en doen en laten wat men wil.

Titel: After Movie Dance Valley – Showtek
Creatie: Aftermovie
Klant: 2 Dutch – Showtek

Meer van het Portfolio


Twitter