Blog

//
BeemDesign produceert TV-programma!
0


De afgelopen 2 maanden zijn we achter de schermen en in de Bossche wijken druk bezig geweest met het produceren van ons eerste TV-programma. Het programma heet Bosch Diner TV en met trots kunnen wij vertellen dat vanaf vandaag de eerste aflevering op TV te zien is. We hebben er erg hard aan gewerkt en zijn daarom extra blij met het sterke productieteam waarmee we dit voor elkaar hebben gekregen. Het programma is geproduceerd i.o.v. Artishock Events uit Den Bosch. Bekijk hierboven de trailer van aflevering 1.

Wat krijg je te zien bij Bosch Diner TV? Bosch Diner is dè Bourgondische Battle waarin inwoners van de Bossche stadswijken tegen elkaar strijden om de titel Beste Bossche Wijkkoks. Geïnspireerd op het schilderij Heilige Johannes de Doper van Jheronimus Bosch bereiden de wijkteams diverse proeverijen. Daar kan het publiek van genieten tijdens de grote finale 20 mei op de Markt in ’s-Hertogenbosch. De jury, onder leiding van topkok Pierre Wind, beoordeelt de teams op diverse onderdelen. Zoals de smaak van de gerechten, hygiëne en gastvrijheid. Het programma eindigt 20 mei met een gezellig evenement op de Bossche Markt, waar de jury bekendmaakt welk team zich een jaar lang Beste Bossche Wijkkoks 2012 mag noemen.

Volg vanaf 24 april Bosch Diner TV op Boschtion en TV73. Kijk hoe de wijkteams het doen in de spannende voorronde van Bosch Diner. Boschtion (TV kanaal 22+ of Ziggo digitaal: kanaal 40) en TV73 (Ziggo digitaal: kanaal 44).

// |
 


Twitter