Referenties

Philip Berlijn, Key Account Management, PostNL

PostNL heeft het meest kwalitatieve en fijnmazige netwerk in bezorging en retail. Door slimme combinaties met digitale toepassingen stelt dit ons in staat waardevolle oplossingen voor onze klanten te bieden. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden van PostNL. Bij het selecteren van zakelijke partners wordt er nadrukkelijk op kwaliteit en betrouwbaarheid gelet. BeemDesign is een partner die kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. Het bedrijf kenmerkt zich door een zeer hoge mate van vakkundigheid, enorme betrokkenheid en het constant leveren van kwalitatief hoge producties. Naast de inhoud is de samenwerking met BeemDesign altijd erg prettig. Voor PostNL is en blijft BeemDesign een zeer waardevolle partner  voor de toekomst.

Kiki van Erven, Oprichtster 1000 Kaarsjes

‘Professionele club die met je meedenkt!’ Onze stichting is al een aantal jaren bezig met het werven van fondsen voor onderzoek naar de zeldzame ziekte LCH. Er ontstond steeds meer behoefte aan een professioneel promotiefilm, zodat we onze missie en doelstellingen met beelden meer kracht bij kunnen zetten. Met een zeer vaag idee zijn we naar BeemDesign gestapt. Zij waren zo enthousiast en zijn zelfs sponsor van onze stichting geworden. Samen hebben we het idee uitgewerkt tot een concreet draaiboek en korte tijd later rolde hier een fantastische, breed inzetbare promotiefilm van zeer hoge kwaliteit uit. Kijk maar op http://www.1000kaarsjes.nl

Wij zijn dan ook meer dan tevreden over de prettige samenwerking en de professionaliteit en snelle service van BeemDesign!

Jasper de Valk – Consultant – Deloitte

Deloitte is met 180.000+ medewerkers actief in meer dan 150 landen en daarmee een van de grootste kantoren op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management en belastingadvies. In 2010 en 2011 hebben we bij verschillende evenementen succesvol samengewerkt met BeemDesign. Hierbij hebben we zowel van fotografie, als van videoproducties gebruik gemaakt. Tijdens deze samenwerking hebben we BeemDesign als bedrijf, alsmede het personeel, leren kennen als professioneel, pro-actief en enthousiast. BeemDesign wist in korte tijd producties van hoge kwaliteit te leveren, die bovendien de verwachtingen overtroffen. In de toekomst gaan we dan ook graag opnieuw in zee met BeemDesign.

Rianne Bieckmann & Sheila Driessen, Medewerkers ‘S-PORT, Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Als we moeten beschrijven wat BeemDesign voor ons betekent dan komen we tot een waslijst van positieve kenmerken. De films die BeemDesign geleverd heeft zijn vernieuwend, modern en met oog voor detail geproduceerd. Dit alles in een zeer prettige omgeving, waarin hij de kern en de beleving van het project weet te raken!

 


Twitter